Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Νερό - Έδαφος - Υπέδαφος, ΚΠΕ Κόνιτσας

Στις 14 και 15 Φεβρουαρίου 2018 η Γ' τάξη του σχολείου μας και οι υπεύθυνοι καθηγητές, στα πλαίσια του Περιβαλλοντικού Προγράμματος "Νερό - Έδαφος - Υπέδαφος", επισκεφτήκαμε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κόνιτσας.
Δύο μέρες γεμάτες μαθήματα και ενημέρωση για το νερό στον πλανήτη μας , εργαστήρια για να μετρήσουμε την καθαρότητα του νερού σε διαφορετικά δείγματα και δραστηριότητες που έλαβαν μέρος στις όχθες των δυο ποταμιών Αώου και Βοϊδομάτη καθώς και ξενάγηση και πορεία δίπλα στο ποτάμι.
Υπήρχαν όμως και ώρες χωρίς μαθήματα και δραστηριότητες όπου παίξαμε μπάσκετ και πινγκ-πονγκ στου χώρους της εστίας που διαμείναμε, γνωρίσαμε τους μαθητές της και γίναμε φίλοι. Επίσης κάναμε βόλτα στην πόλη της Κόνιτσας και απολαύσαμε το χειμωνιάτικο ορεινό τοπίο της.
Ήταν μια ξεχωριστή εκπαιδευτική εκδρομή γιατί πέρα απ' όλα όσα μάθαμε και ασχοληθήκαμε, βρεθήκαμε κοντά στην φύση και αυτό μας έδωσε μεγάλη χαρά.
Μαζί μας αυτές τις δύο μέρες είχαμε τους πολύ καλούς συναδέλφους του ΚΠΕ, Χριστίνα Ντάγκα, Ελένη Χριστιά και Χρήστο Σακαρέλη, που ακούραστα μας έδειξαν τόσα πολλά.  Τους ευχαριστούμε πολύ!
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.